

TIMINGS OF THE SCHOOL DAY 2020-2021

Year 7		8.40 - 9.05 Roll Call & Tutor	9.05 - 9.55 50 mins Lesson 1	9.55 -10.40 45mins Lesson 2	10.40 - 11.00 20 mins Line up and walked in Break	11.05 – 12pm 55 mins Lesson 3	12pm – 12.50pm 50 mins Lesson 4	12.50pm – 1.20pm 30 mins	1.20 - 2.10pm 50 mins Lesson 5	2.10 - 3.10 60 mins Lesson 6	3.10pm Roll Call & Dismissal	
		8.40 - 9.05	9.05 - 9.55 50 mins	9.55 -10.50 55 mins	10.50 - 11.10 20 mins	11.10 – 12pm 50 mins	12pm – 12.50pm 50 mins	12.50pm – 1.20pm 30 mins	1.20 - 2.10pm 50 mins	2.10 - 3.10 60 mins	3.10pm	
Year 8		Roll Call & Tutor	Lesson 1	Lesson 2	Break	Lesson 3	Lesson 4	Break	Lesson 5	Lesson 6	Roll Call & Dismissal	
		8.40 - 9.05	9.05 - 9.55 50 mins	9.55 - 10.50 55 mins	10.50 - 11.10 20 mins	11.10 - 12pm 50 mins	12pm – 12.50pm 50 mins	12.50pm - 1.20pm 30 mins	1.20 - 2.10pm 50 mins	2.10 - 3.10 60 mins		
Year 9		Roll Call & Tutor	Lesson 1	Lesson 2	Break	Lesson 3	Lesson 4	Break	Lesson 5	Lesson 6	Roll Call & Dismissal	
	8.30 - 9.05		9.05 - 9.55 50 mins	9.55 - 10.50 55 mins	10.50 - 11.40 50 mins	11.40 – 12pm 20 mins	12pm – 12.50pm 50 mins	12.50pm – 1.40 pm 50 mins	1.40 - 2.10pm 30 mins	2.10 - 3.20 65 mins		3.20pm
Year 10	Roll Call & Subject Tutor		Lesson 1	Lesson 2	Lesson 3	Break	Lesson 4	Lesson 5	Break	Lesson 6		Roll Call & Dismissa
	8.30 - 9.05		9.05 - 9.55 50 mins	9.55 - 10.50 55 mins	10.50 - 11.40 50 mins	11.40– 12pm 20 mins	12pm – 12.50pm 50 mins	12.50pm – 1.40pm 50 mins	1.40 - 2.10pm 30 mins	2.10 - 3.20 65 mins		3.20 - 4.10
Year 11	Roll Core & Subject Tutor		Lesson 1	Lesson 2	Lesson 3	Break	Lesson 4	Lesson 5	Break	Lesson 6		Roll Call & Period 7

TIMINGS OF THE SCHOOL DAY 2020-2021

*Year 11 will finish at 4:10 every day